sábado, 26 de agosto de 2023

I per fi...

      



              I per fi, després de quasi quatre mesos, s'ha conseguit solventar la incidència que impedia que la Mare de Déu accedira a la seua ermita.

                La incidència en questió, com en algun altre post he narrat, ha sigut l'enfonsament de la part superior del carrer carril de la sang, provocat per un camió al carregar o descarregar materials de construcció.




                Este fet ocorregut en el mes de maig passat, com de tots es sabut, va impedir que la imatge de la Patrona en el mes de juny tornara a l'ermita, i per tant dirigir-se al convent, per a que aquest suplira en els seus funcions a l'ermita, albergant la imatge de la Mare de Déu, perquè realment ni siquiera teniem clar que per a estes festes de moros i cristians 2023 puguerem tindre l'ermita operativa.




              Afortunament, i gràcies a Déu, el problema s'ha resolt i el forat s'ha tapat entre els passats dies 24 i 25 d'agost, per tal motiu sí que es podrà realitzar la processó de pujada de la Mare de Déu el pròxim dia 29 d'agost, en el que la novena s'avançara un hora: el Rosari i Gojos seran a les 18.30 h. per a les 19.00 h. començar la Missa i sobre les 20.00  h. l'esmentada processó.





            Per altra banda, també vull comunicar que els 140 portadors necesaris per a cubrir les processons de festes ja estan coberts, apart dels membres voluntaris de la Confraria de la Sang per a la realització d'esta processó, el que implica que per a cubrir estos pròxims quatre trasllats processionals s'hagen oferit prop de 200 persones, per a portar sobre els seus muscles a la Patrona de Castalla, la Mare de Déu de la Soledat Gloriosa, reflex inequívoc i palpable de la fe i devoció que Castalla sent per tant Santa Mare.



Al tratar-se de la imatge de la Patrona els vols de campanes seran com de gran solemnitat, això és: a migdia després de l'Ângelus volteig general a les tres esglésies, a l'eixida del convent i entrada en l'ermita també i durant el itinerari vols processionals

1 comentario:

  1. Jo estic molt content quan es queda en el convent, que sembla ser que cada vegada li agrada més a Ella. La Novena continuarà més o menys acceptable de gent mentre es continue fent en el convent.La major part de la gent que va, pujar a l'ermita ho té molt complicat.Es una cosa que com a Parròquia caldria plantejar-se de debò.

    ResponderEliminar