domingo, 3 de abril de 2022

Pujada extraordinària de la Mare de Déu




         Tal com es va comprometre l'Ajuntament, les obres de la façana de l'ermita podem afirmar que estan pràcticament concloses, per la qual cosa divendres que ve, 8 d'abril, podran ser tretes les andes processionals de l'ermita i baixar-les a la parròquia, per a col·locar sobre aquestes a la imatge de la nostra patrona la Mare de Déu de la Soledat, i així poder el següent dia 9 del mateix (si el temps no ho impedeix) realitzar una processó extraordinària per a pujar-la a la seua ermita i així celebrar la Setmana Santa amb normalitat.
 
 



          Des d'aquestes línies volem agrair l'esforç titànic que han hagut de realitzar en molt escàs marge de temps i molt obstaculitzat per l'acció climatològica amb molts dies de pluja, tant a la corporació municipal com l'empresa subcontractada de la qual se li va adjudicar l'obra, així com a Francisco Juan (Paco Moltó) qui ha fet un fenomenal treball sobre les pedres de carreu. També és digne d'agrair un altre fet, el detall tingut pel Ajuntament de reparar la lluminària externa del temple parroquial per a embellir-lo  com toca en el seu 450 aniversari.
 
 
 



         Dins d'aquest any jubilar que és “un any de gràcia” estem tenint en la nostra comunitat cristiana una gran quantitat d'actes i esdeveniments, i en aquest cas de la pujada de la Patrona tindrem un altre, em referisc al fet que per primera vegada en la seua entrada en l'ermita sonarà una nova roda de campanes, realitzada en acció de gràcies a la Patrona. En un nou post més endavant el desglossaré més al detall.
 
 
 
 
 


         Per tot l'esmentat crec que estem en condicions d'afirmar D.M. que dissabte que ve 9 d'abril realitzarem la processó de la pujada de la Mare de Déu de la Soledat a la seua ermita que serà de la següent manera: A les 18.30 h. Missa en la parròquia, després de la seua conclusió sobre les 19.30 h. començament de la processó que transcorrerà pels següents carrers: carrer major, Doctor Sapena, Ramón y Cajal, Ampla, Plaça Carreter, carrer Pedro Juan Leal, Plaça Magdalena i carril de la Sang.
 

 
          I tal com afirma el nostre capellà, En Salvador Valls; hem de fer un esforç per a acompanyar a la nostra mare i patrona,  la qual ha estat durant aquest temps de pandèmia en la parròquia, per a estar més prop de tots nosaltres acompanyant-nos i intercedint en aquest període tan dur i complicat.
 
 



I els tocs de campanes seran els següents:




13.00 h. Àngelus.
13.01 h. Volteig general parròquia, convent i ermita, (Vespra de Diumenge de Rams)

18.00 h. 1r Toc a missa parròquia.
18.15 h. 2n Toc a missa parròquia.
18.16 h. Volteig menor.
18.30 h. 3r Toc a missa parròquia.

A l'eixida de la imatge de la parròquia i entrada a l'ermita, volteig general, i durant l'itinerari alternança de campanes amb voltejos processionals.
 
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario