sábado, 9 de mayo de 2020

I a poc a poc a la normalitat




          A partir d'aquest pròxim dilluns 11 de maig comencem la fase núm. 1 de la desescalada del confinament condicionat pel coronavirus, per això, els actes de culte tornaran a realitzar-se amb assistència de fidels, amb moltes condicions de precaució, com per exemple en un aforo de tan sols el 30% de la capacitat però ja a porta oberta, i lògicament, les campanes tornaran a realitzar les seues funcions de convocatòria, que com he narrat en entrades anteriors van ser els tocs que van quedar suspesos des que es va decretar l'estat d'alarma.



         Al principi, i fins que arribem a una altra fase, les celebracions litúrgiques que es realitzaran seran les següents:

De dilluns a divendres a les 19.30 h. missa en la parròquia (malgrat estar a l'estiu es continua realitzant en l'horari d'hivern)

Dissabte a les 10.30 h. missa en l'ermita (aquesta missa es realitza ací perquè en aquestes dates hauria d'estar la patrona ja en la parròquia per a celebrar el mes de maig que està dedicat a ella)

Dissabte a la vesprada, la missa del convent fins a una altra ordre queda suspesa.

Diumenge, en principi misses a les 08.00 h. i 10.30 h. en la parroquia

Diumenge a la vesprada, a les 17.00 h. Rosari en l'ermita.


        Com he esmentat abans, les campanes tornaran a realitzar els tocs de crida per a aquestes celebracions tal com tradicionalment sempre ha sigut, això és: 30 minuts abans primer toc, 15 minuts abans segon toc i a l'hora del començament tercer toc.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario