lunes, 15 de abril de 2019

Pareix que síPerquè sembla que al final sí que estaran les obres, en la seua primera fase de consolidació del mur de l'accés a l'ermita, concloses per a aquest pròxim Divendres Sant.

Per a la col·locació de la llamborda del paviment sí que no hi ha hagut suficient temps, per la qual cosa s'ha optat per cobrir les deterioracions i manques per una xicoteta capa de formigó, tenint previst després de la Setmana Santa la seua conclusió.

També està previst que després de la Setmana Santa s'escometa la segona fase, que consisteix en la consolidació del mur superior que suporta la placeta de l'entrada a l'ermita.
Per aquest motiu la processó del divendres Sant, com estava anunciat, eixirà del convent, prendrà adreça Avinguda de Petrel, carrer Cid, carrer Joan XXIII i per carrer Ramón y Cajal seguirà el seu itinerari normal fins a l'ermita. (Si Déu vol i el temps no ho impedeix, perquè l'amenaça de pluja és bastant gran)
La imatge de Crist del Consol eixirà de l'església parroquial per a unir-se en el convent a la processó.No hay comentarios:

Publicar un comentario