jueves, 28 de marzo de 2019

I hui fa un any



Així és, efectivament hui fa un any vam haver de baixar totes les imatges exposades al culte públic en l'ermita de la preciosíssima Sang a l'església del convent, per a així poder celebrar totes les processons i actes de la Setmana Santa amb la major normalitat possible, perquè en la costera d'accés havien sorgit clevills i anava cedint.





El que no podíem imaginar és que serien moltíssims actes més els que s'haurien de traslladar a aquesta església del convent, per haver hagut de suplir durant tot l'any a l'ermita, actuant com a santuari de la Patrona, com per exemple: bouet de la sang, Sant Jaume, novenari, processons de festes de moros i cristians etc.




En data de hui, les obres de consolidació del mur es troben en plena execució, realitzant-se infinitat de trepants i micro pilotatge de formigó per a intentar reforçar-lo i evitar així el seu enfonsament.







Com són moltes les persones que pregunten com serà aquesta pròxima Setmana Santa, vull informar que la idea, en principi, és que la processó del Sant Enterrament del Divendres Sant isquen les imatges des de l'església del convent per a finalitzar en l'ermita, per a que a partir d'aquest moment tot torne a la normalitat, eixint ja el dia de Pasqua la imatge de la Patrona des de la seua ermita com és tradició de segles.









Veient el treball que queda per realitzar i tenint en compte que falta menys d'un mes per a Setmana Santa, a títol personal, vull dir que tinc seriosos dubtes que això puga ser així, per la qual cosa no seria d'estranyar que tots els actes hàgem de realitzar-los de similar manera als de l'any passat.




No hay comentarios:

Publicar un comentario