domingo, 17 de mayo de 2015

TOCS I VOLS AL CONVENT



El passat 5 de maig, tal com vaig anunciar en l'entrada anterior, ens ajuntem el grup de campaners i campaneres de Castalla per a celebrar el 25 aniversari del nou campanar del convent i sobretot de la benedicció de dos de les seues campanes, que van ser beneïdes el 5 de maig de 1990.





Com aquest campanar és d'una grandària molt reduïda, en aquest cas ens reunim 9 campaners i campaneres al costat del rector D. Salvador Valls per a executar una varietat de tocs, primerament repics, començant amb l'Ave María, i passant a continuació amb diferents tipus de voltejos.










Vull donar les gràcies a les nombroses persones que ens han donat suport moral, afirmant fins i tot que les campanes semblaven ser altres, per la diferència en el seu so, i no ser el toc tan repetitiu, monoton i cíclic com quan funcionen elèctricament.











A títol personal, per a mi va ser un volteig molt emocionant, doncs em venia al capdavant aqueix mateix volteig fa precisament 25 anys, on jo només vaig haver de realitzar-ho, en centrar-se la resta de companys en altres menesters de la benedicció i processó de Sant Francesc de Paula.




No hay comentarios:

Publicar un comentario