domingo, 4 de mayo de 2014

LA CUADRILLA SEGUEIX CREIXENT




            


            Com bé diu el refrany “sense presses però sense pausa”, ens anem consolidant com un petit grup d'amics que compartim una mateixa afició.




            En aquesta ocasió el nou fitxatge ha sigut Toya Bernabéu, qui des de feia un temps mostrava interès per participar en les nostres activitats amb les campanes.








            Com vaig narrar en l'entrada anterior ens reunim dissabte passat, 3 de maig, per a celebrar el 25 aniversari de la fosa de la nostra actual campana major.




            Comencem a les 13.00 h. tocant el Ángelus de forma manual. Seguidament realitzem un mig vol amb aquesta campana major en recort dels nostres avanpasts, per a posteriorment iniciar ella durant uns minuts en solitari el volteig, i a continuació agregar-se “la dejuni” i “la mitjana”, no participant en esta ocasió "la segon" ni "la menuda"





         En este dia alguns dels membres del grup no van poder acudir per tenir altres compromisos, però gràcies a “aquests nous fitxatges” vam poder realitzar el volteig sense problemes, sent els que acudim: Toya, Laura, Mari Carmen, Luisita, Berna, Miguel, Fran, Victor, Juan Carlos, D. Salvador i jo.





        Crec que és digna d'esment la gran afició i dedicació mostrada per la companya Laura, la qual cosa va manifestant la consolidació de la integració de les dones com a campaneres. També vull agrair públicament el suport mostrat en tot moment pel nostre rector D. Salvador Valls.





            Com no podia ser d'una altra manera, i és propi de tot esdeveniment, ho concloem amb una petita celebració.




No hay comentarios:

Publicar un comentario