miércoles, 9 de abril de 2014

EXCEPCIONAL PUJADA A L'ERMITA AMB CRIST DEL CONSOL


          


                Durant tot el temps de quaresma són dos viacrucis parroquials els que es realitzen setmanalment, un és els divendres en finalitzar la missa en la pròpia parròquia, o enguany en el convent, i l'altre es realitza els dissabtes a les 11 de la nit des de l'ermita fins al calvari, realitzant-ho cada dissabte un grup o associació diferent de la parròquia.


 


               Enguany, el dissabte que ve 12 d'abril tindrem un viacrucis molt excepcional com mai abans s'havia realitzat, ja que es celebrarà a les 10 de la nit des del convent fins a l'ermita, amb la imatge del Santíssim Crist del Consol, dirigint-ho en aquest cas el grup de Mans Unides.

 


           El motiu de realitzar-ho així, és perquè de tots és sabut que aquesta imatge s'agrega en la processó del Divendres Sant en el seu pas per la parròquia, però com enguany no pot ser així a causa de les obres, ha d'eixir i tornar a l'ermita com la resta de les imatges, sent est el motiu pel qual és pujat en aquest viacrucis.

 


        Al no ser en Divendres Sant, per a aquest viacrucis sí realitzarem els tocs de campanes de avis per al mateix, amb volteig general a l'eixida de la imatge del Crist, i en l'ermita a la seua entrada.

 



              Des d'ací vull fer una invitació a la participació en aquest sigular acte, ja que aprofitant el silenci de la nit pot servir-nos com a introducció i preparació, reflexionant més profundament sobre el misteri que aquesta setmana que ve anem a celebrar, de la Passió, Mort i Resurrecció del nostre Senyor Jesucrist.



 


RECORDE: 

        Proxim dissabte 12 d'abril a les 10.00 h. de la nit desde el Convent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario