sábado, 2 de noviembre de 2013

CAMPANADES PER D. ANTONIO PÉREZ PÉREZ



               Per tercera vegada en un any, el divendres que ve 8 de novembre les campanes tornaran a executar el toc de difunts de sacerdot, en aquesta ocasió es tracta de D. Antonio Pérez Pérez que va ser rector de Castalla des de l'any 1993 fins al 1999.




               El passat 29 d'octubre de bon matí la notícia va córrer com la pólvora, “D. Antonio havia partit cap a la casa del Pare”. Tots quedem estupefactes davant aquesta notícia, perque ningú podíem preveure aquest desenllaç amb 67 anys de edat, a pesar que de tots eren conegudes les malalties que patia.




                 La Missa exequial es va celebrar en l'Església de Nostra Senyora del Consol d'Altea; va ser presidida pel Bisbe de la diòcesi D. Jesús Murgui, concelebrada pel vicari general D. Manuel Conesa juntament amb altres 51 sacerdots de tota la diòcesi, quedant-se el temple xicotet per a albergar la multitud de persones que van acudir per a acomiadar-li i resar per l'etern descans de la seua ànima. 





              Aquest sacerdot, alegre, senzill i humil va ser un treballador incansable, malgrat les limitacions de la seua malaltia, fidel al seu ministeri i bolcat en les tasques parroquials. Va ser ordenat capella el 25 de juny de 1978 i el seu sacerdoci ho va exercir a les parroquies de Tàrbena, Bolulla, Benimantell, Castell de Guadalest, Callosa de Ensarria, Castalla, La Marina, L’Olla d'Altea i Altea la Vella.






                 La seua partida ha deixat entre nosaltres els fruits abundants de qui, com a Sant Pau, ha "corregut bé la carrera de la vida". Els seus més de 35 anys de sacerdoci van estar marcats per una profunda vida d'oració, la devota celebració de la Santa Eucaristia i la infatigable atenció a les necessitats espirituals de tants homes i dones que acudien a ell per a reconciliar-se amb Déu mitjant el sagrament de la Confessió, trobar consol o l'adreça espiritual.

                 


                Per a tancar aquesta entrada volguera demanar una oració per l'etern descans de l'ànima d'aquest gran sacerdot i bon amic, i recordar que divendres que ve, 8 de novembre, a les 7.30 h. celebrarem un funeral ací a Castalla en el convent.








 

No hay comentarios:

Publicar un comentario