miércoles, 4 de enero de 2017

PLACETA ACABADA I PUJADA DE LA DE LA MARE DE DÉUUna vegada les obres de la placeta concloses tindrà lloc diumenge que ve 8 de gener en finalitzar la missa de 10.30 h. la pujada de la imatge de la patrona a la seua ermita.

Durant el temps que han durat les obres hi havia un cartell pegat sobre les portes de la pròpia ermita que afirmava que aquesta obra estava pressupostada en 54.855 €, tenint una ajuda o subvenció de 23.543,90 €.
Com es pot apreciar en les fotografies, a més d'excavació arqueològica s'ha substituït tot el paviment existent des de l'interior dels arcs de “la casa dels majordoms” fins a la façana de l'ermita per un nou de pedra.


En aquesta nova pavimentació s'han retirat els graons existents baix dels arcs, traient-ho tot a un nivell, la qual cosa considere agrairan els portadors de la Mare de Déu, pel complicat que resulta el pas per aquest punt.


En tractar-se de la Imatge Santíssima Mare de Déu de la Soledat Gloriosa, patrona de Castalla, els tocs de campanes seran els propis de gran solemnitat, sent aquests els següents:


Dissabte 7 de gener:
Durant el dia els tocs propis de dissabte
13.01 h. Volteig general parròquia, convent i ermita.
20.01 h. Volteig general parròquia, convent i ermita.


Diumenge 8 de gener:

Durant el dia tocs propis de diumenge.

08.01 h. Volteig general parròquia i ermita.
Des de la eixida de la patrona de la parròquia sobre les 11.30 h. fins a la seua arribada a l'ermita, voltejos processionals.
13.01 h. Volteig general parròquia, convent i ermita.No hay comentarios:

Publicar un comentario