domingo, 17 de junio de 2018

Ofrena dels campaners a la Mare de Déu







           Tal com vaig anunciar en l'entrada anterior, dissabte passat 9 de juny vam fer l'ofrena a la Patrona el grup de campaners i campaneres de Castalla, al costat de Mans Unides i un grup de joves de postcomunió.












                 Mitja hora abans de la celebració ens reunim en la sagristia els que vam poder acudir per a repartir-nos les tasques en les quals participaríem cadascun. Primerament Toya va preparar les peticions que van llegir els joves de postcomunió, José, Miguel i Laura es van encarregar de les lectures i el salm, Luisita i Mari Carmen van realitzar l'ofrena del centre floral, jo vaig realitzar el toc de consagració, Blanca i Marc van traure el sobre amb un donatiu per a mans unides, el jove promesa Marc va fer sonar la roda de campanes durant el cant de la Salve i tots al costat d'Oscar, Frank i Juan Carlos realitzem un volteig general amb les set campanes amb les seues espadanyes portàtils després de la conclusió de la celebració.












             Durant l'homilia el rector En Salvador Valls va tenir paraules d'ànim i agraïment per als grups que van realitzar l'ofrena a la Patrona, incloent-nos, lògicament, als campaners i campaneres.







              En finalitzar el volteig general hi havia persones amb interès a fer-les sonar allargant el volteig, sent des de xiquets fins a majors, venint amics d'altres poblacions com Tibi per a acompanyar-nos en la celebració.











No hay comentarios:

Publicar un comentario