lunes, 29 de junio de 2015

ROBATORI DE LA CAMPANA DE L'ERMITA





                    El que des de fa uns anys pressentíem, la passada nit del 27 al 28 desgraciadament s'ha complit. En este diumenge 28 de juny, el sagristà de l'ermita o ermità de la Mare de Déu com ací a Castalla se li denomina, al donar el primer toc per al Rosari es va adonar de que l'ordinador donava correctament la senyalització d'eixida, però en canvi la campana no sonava, per això va procedir a fer una ullada quan es va donar compte que esta no estava, només quedava el jou metàl·lic en el seu lloc.



                   A continuació va procedir a avisar-me tant a mi com a la policia local, els que ràpidament ens personem en l'ermita, indicant-nos este que ja la tenia localitzada, perquè la tenien perfectament desmuntada i preparada per a portar-se-la, en el lateral del castell, junt amb "la casa dels majordoms" Vull donar les gràcies als agents de la policia local per l'esforç que van haver de realitzar per a ajudar-nos a coloccarla a bon recaude, així com al rector D. Salvador Valls i al alcalde D. Antonio Bernabeu que rapidamente es van presentar en el lloc per a interesar-se del ocorregut.




2 comentarios:

  1. Qué fills de puta!!!! Menys mal que al final no han aconseguit emportarse-la. No teníu cap dada sobre els possibles culpables ?

    ResponderEliminar
  2. La veritat és que no, ni sabem ni crec que mai arribem a saber res.

    ResponderEliminar