domingo, 9 de febrero de 2014

I A LA TERCERA VA LA VENÇUDA



         Bé, açò afirma el refrany, encara que personalment  tinc els meus dubtes.

       Una vegada el nou projecte arqueològic executat, presentat en les institucions públiques i aprovat per aquestes, per fi sembla que dilluns que ve, 10 de febrer, es reprendran per tercera vegada les obres del pis de l'església, (si Déu vol i Consellería i afins no posen més traves)

        Novament els permisos han sigut concedits i des de fa un temps les taxes per a estos abonades al M.I. Ajuntament de Castalla, amb una quantia que s'aproxima als 3.000 €, però clar açò ja estava així per Nadal i les obres van durar un dia i mig. Confiem que com diu el títol de l'entrada, en aquesta ocasió ja es puguen realitzar i concloure sense més contratemps.





       En aquest nou permís pareix que hi ha una clausula en la qual s'afirma que si en l'extracció de l'enderroc apareguera qualsevol objecte de la parròquia, (tros d'imatge, retaule, candelabro, llampara o ...) passaria a ser depositat en el Marq d'Alacant, i este sembla ser al meu entendre, el motiu de la paralització.

        No vull entrar en valoracions personals, però al meu judici açò és una autentica “desraó” ja que si apareguera entre l'enderroc algo de la pròpia església, el lògic és que quedara exposat en el museu de la Parròquia, per a contemplació de tots els habitants de la població i visitants, procurant no succeïsca com les troballes realitzades en el castell, que han quedat arxivats en el museu del Marq d'Alacant, quedant la població de Castalla privada d'ells.




1 comentario:

  1. Lo que hay en España es de los españoles, sobre todo lo del vecino.

    ResponderEliminar